Razočarao me je, ali mi je tata Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću Njega boli d*pe

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 12:40

"Razočarao me je, ali mi je tata" Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću "Njega boli d*pe"

Specifičan odnos majke i oca odrazio se na odnos sa detetom.

Goca Tržan je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, a pevačica je višetruko puta pričala da njena ćerka nije u kontaktu sa ocem.

Naime, Goca Tržan sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem snimala je rijaliti, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom sa naslednicom Lenom priča o Ivanu Marinkoviću.

 Ja sam toga svesna, ali opet, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tata mi je... - istakla je Lena, a Goca nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: "Ne možeš".

Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.

- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena.

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.

- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna Lena, a Goca je na kraju istakla:

- Ne znam da li je svestan.

Goca je svojevremeno takođe govorila na Blic TV o svom odnosu sa Ivanom, kao i o odnosu koji ima sa detetom.

- Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta - rekla je Tržanova.

- Znači, stidite se svog izbora? upitala je voditeljka Gocu Tržan.

- Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog deteta, rekla: "Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite". Onda sam stala i rekla sebi: "Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jet to nije moj sistem vrednosti i nije moje moralno etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim. Zato ja nikada ne govorim loše lak se i sprdam na svoj račun, ali evo sto puta bih ga ponovila da imam svoje dete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila - rekla je Goca i otkrila kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:

Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.

Podsetimo, Ivan je dobro poznato rijaliti ime, a trenutno se naalzi u "Eliti" sa svojom novopečenom suprugom i dugogodišnjom partnerkom još iz "Parova" Jelenom Ilić.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.