Raša nagovarao Gocu da probaju drogu, ali njena reakcija je potpuni hit

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raša nagovarao Gocu da probaju drogu, ali njena reakcija je potpuni hit

Goca Tržan poznata je kao žena koja o svom braku i odnosu sa Rašom Novakovićem otvoreno govori, ali ovo što je sada rekla retko koja njena koleginica bi učinila.
Naime, Goca je pričala na temu droge, koju kako kaže nikad nije probala, ali je muž nagovara na to.
– Nagovara me muž da probamo, pošto vidim da je ljudima baš dobro kad se urade. Ja nisam nikada popila čak ni čašu alkohola, tako da nisam taj tip. Muž me nagovara da odemo u Amsterdam i da probamo pečurke >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i kolačiće sa marihuanom – rekla je Goca.
Foto Printskrin Youtube Međutim, iako nikad nije, kaže da će zbog Raše to ipak učiniti.
Printskrin – Moram jednom da mu priuštim to da potpuno izgubim kontrolu, ako uspe to da me uradi, jer ja kapiram da sam se ja nadrogirana rodila i da mi ništa neće biti. Luda sam kao konj, teško da će mi od toga nešto biti – rekla je pevačica.

(Piplmetar.rs / Telegraf)

Pogledaj vesti o: Goca Tržan,   Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.