Izvor: Scandal.rs, 05.Maj.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica na okupu: Pogledajte gde je Goca izvela Rašu i Lenu! (foto)

I dok se u javnosti prepričava vest koju je SCANDAL! objavio kako je Gocu Tržan muvao Željko Bebek, ona uživa u dešavanjim beogradskog noćnog života. Pevačica je odlučila da svog supruga Rašu Novakovića i ćerkicu Lenu izvede u provod pa su se uputili na reviju kreatorke Jelena Kovačević, koja stoji iza sve popularnijeg modnog brenda Barda. The post Porodica na okupu: Pogledajte gde je Goca izvela Rašu i Lenu! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Katarina Rebrača posle duže medijske pauze ponovo u javnosti!

Izvor: Svet, 05.Maj.2017

Katarina Rebrača, pojavila se sinoć posle dužeg medijskog odsustvovanja na jednom beogradskom događaju, a svi fotoaparati bili su upereni pravo u nju.. Katarina se ne može često videti u javnosti nakon brojnih dešavanja u njenom privatnom životu proteklih godina, ali je sinoć zasijala na gala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.