Pogledajte nastup malog Hercegovca koji je žiri ostavio bez daha (VIDEO))

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte nastup malog Hercegovca koji je žiri ostavio bez daha (VIDEO))

BEOGRAD - Kada je ovaj talentovani dječak rekao kako je, osim brojnih pohvala poslije prošlog nastupa kada je fantastičnom interpretacijom rasplakao žiri, dobijao i negativne komentare, reagovala je Goca Tržan.

 Marko Bošnjak, dječak iz Prozora, ponovo je raspametio žiri u „Pinkovim zvezdicama“.

- Blago majci koja te rodila, rekla je Goca Tržan nakon njegovog nastupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dok je Jelena Tomašević prokomentarisala da ne zna kako će Marko pjevati sa dvadeset i pet godina, koje će tek to čudo biti.

Kada je ovaj talentovani dječak rekao kako je, osim brojnih pohvala poslije prošlog nastupa kada je fantastičnom interpretacijom rasplakao žiri, dobijao i negativne komentare, reagovala je Goca. Bošnjak je rekao kako su mu neki govorili da on nije talentovan, da ne zna pjevati već da samo uspjeva jer ima profesora pjevanja, oštro je prokomentarisala Tržan:

- Slušaj, javno sada kažem da takvi idioti koji ti to govore nemaju pojma. Takvima ćemo dati 15 profesora pjevanja i opet neće biti kao ti!

Talentovani dječak iz Bosne i Hercegovine koji je osvojio sve simpatije i dalje je najgledaniji na YouTube servisu i ima preko tri miliona pregleda. Marko je trenutno najgledaniji u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.