PREKIPELO JOJ GOCA TRZAN PRIJAVILA POLICIJI IVANA MARINKOVICA ZBOG OVIH SKANDALOZNIH PORUKA

Izvor: medio.rs, 18.Okt.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO JOJ GOCA TRZAN PRIJAVILA POLICIJI IVANA MARINKOVICA ZBOG OVIH SKANDALOZNIH PORUKA

Iako je razvod daleko iza njih, Goca Tržan i Ivan Marinković su ponovo aktuelizovali ovu priču zbog ulaska u "Parove", u kojima bivši suprug svakodnevno iznosi pregršt prozivki na račun svoje nekadašnje partnerke.

Kao što je već ranije najavila, pevačica je odlučila da se više sa Ivanom ne prepucava putem medija, nego da pravdu potraži na sudu.

Naime, ona je u intervjuu za "Informer" otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da čuva sve Marinkovićeve poruke koje je dobila nakon što mu je saopštila da želi da stavi tačku na njihov brak, te da ih je prosledila policiji zbog podizanja krivične prijave.

- Bilo je svega. Od toga da će da mi seče prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka. Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegovo dete - priznala je Tržanova.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.