Ona je KRIVA što nemam normalan odnos sa ćerkom Marinković ne prestaje da provocira Gocu Tržan, javno je optužio

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 01:25

"Ona je KRIVA što nemam normalan odnos sa ćerkom" Marinković ne prestaje da provocira Gocu Tržan, javno je optužio

Nije birao reči.

Bivši rijaliti učesnik, Ivan Marinković ne prestaje da provocira bivšu ženu, pevačicu Gocu Tržan, a sada se dotakao i svog odnosa sa njihovom ćerkom Lenom i okrivio pevačicu za isti.

Marinković je nedavno izjavio kako je on finansirao Gocu na početku njihove veze, te da ona nije imala dinara kad su počeli da se zabavljaju jer joj je, kako on tvrdi, prethodni dečko oteo 20.000 evra.

Nakon ovih tvrdnji Goca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tržan je izjavila da ne želi da daje izjave i kometariše navode bivšeg supruga, a kada je čula o čemu se radi, kako prenose mediji, samo je viknula:

- Ne pada mi na pamet da to komentarišem - rekla je.

Međutim, Ivan je danas ponovo pomenuo bivšu suprugu i okrivio je za loš odnos sa ćerkom.

- Nemam normalan odnos sa ćerkom i za to je kriva moja bivša žena, svesno kažem - rekao je Ivan.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.