Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO joj Ivan Marinković neće oprostiti! Evo šta je Miljana uradila!

Miljana Kulić i Ivan Marinković pokušali su da se pomire nakon njenog izlaska iz rijalitija “Zadruga 2”, piše “Alo”. Ali Miljana je sada pokušala da ga potkači na Instagramu. Mnogima je zapalo za oko to da je Kulićeva objavu započela pesme Goce Tržan, bivše Ivanove supruge. Zatim, temperamentna Miljana poručila je: – Svako govori o The post OVO joj Ivan Marinković neće oprostiti! Evo šta je Miljana uradila! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Rat se nastavlja: Dorotea nastavlja da PLJUJE Maju Marinković: SVAŠTA je radila po kafanama sa samo 15 GODINA!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 01:27

Bivše drugarice Maja Marinković i Dorotea Jovanović i dalje su u svađi, a Dorotea ovog puta nije imala milosti. – Meni je ptičica rekla da je mene Maja ispljuvala, da nije birala reči, ali ona ni nema mnogo da bira, jer njoj i priliče ti vulgarni izrazi. Ali mogu da kažem, svako se vratio u The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.