OVA PEVAČICA BILA JE U DRUŠTVU ĐORĐA DAVIDA, moraće da se testira na KORONU, a Goca Tržan je veoma ZABRINUTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA PEVAČICA BILA JE U DRUŠTVU ĐORĐA DAVIDA, moraće da se testira na KORONU, a Goca Tržan je veoma ZABRINUTA

Brine za drugaricu.

Đorđe David zaražen je korona virusom, a dobio je brojne reči podrške od kolega. Ipak, jedna pevačica zabrinula se zbog svoje koleginice i prijateljice.

Sada mediji pišu da će Ivana Peters ići na testiranje, jer je s Davidom 3. marta bila na Oskaru popularnosti u Banjaluci.

- Ivana ima srčanih problema i zato mora da se testira na koronu - rekla je njena koleginica i prijateljica Goca Tržan i dodala da ona nije bila u kontaktu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s rokerom.

- Sa Đorđem sam se videla pre tri meseca na snimanju jedne novogodišnje emisije, tako da nema šanse da mi je preneo virus. Želim mu brz oporavak - rekla je Goca.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.