NISAM VEROVAO DA SE DOPISUJEM SA GOCOM! Ivan Marinković otkrio kako je upoznao Tržanovu: Došla je po mene kolima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 12:18

"NISAM VEROVAO DA SE DOPISUJEM SA GOCOM!" Ivan Marinković otkrio kako je upoznao Tržanovu: Došla je po mene kolima...

"Nećeš verovati, došla Goca kod mene na nokte i traži tvoj broj."

Bivši učesnik Zadruge, ali i Parova, Ivan Marinković, pre rijaliti formata bio je u braku sa pevačicom Gocom Tržan.

Tokom učešća u Parovima, Ivan je uplovio u ljubavnu vezu sa Miljanom Kulić, sa kojom je dobio i sina Željka Kulića.

Šta je rekao o emocijama prema Miljani, kao i da nije želeo sina sa njom POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u izjavi za medije otkrio kako se upoznao sa bivšom suprugom Gocom Tržan, te dodao da u prvom navratu nije verovao da se on zaista čuje sa njom, pa podelio sa javnosti detalje upoznavanja:

- Upoznavanje sa Gocom je bilo jako specifično. Prodavao sam garderobu koju sam doneo kod jedne moje drugarice u salon, a tu se zadesila i Goca Tržan. Ona je pazarila dosta stvari i posle toga se nismo viđali, dok nam se putevi opet nisu spojili. Znali su svi da ja volim njene pesme. Sedela je u jednom lokalnom kafiću blizu moje zgrade, pa su me drugari odmah pozvali da dođem. Sedeli smo sto do stola i u jednom trenutku, moja drugarica, onako preko mene cimne Gocu i pita je da se upozna sa mnom. Mene blam pojeo, ali da izvučem situaciju, ja kao kroz smeh: Pa mi se znamo, ja sam ti prodao neke krpice u tom salonu. Ona se naravno setila i tu smo pričali još nekih sat vremena sigurno.

- Sutradan me zove drugarica iz salona i kaže: Nećeš verovati, došla Goca kod mene na nokte i traži tvoj broj. Mi se nikad nismo čuli, samo smo se dopisivali, pa sam mislio da me neko fura, ali sam se dopisivao. To je trajalo dva dana bez prestanka, dok nismo rešili da se vidimo. Došla je po mene kolima i sve dok nije stao auto ispred mene, ja nisam verovao da se dopisujem sa Gocom i da je vodim u bioskop. Nakon tri dana, već sam polako počeo da prebacujem stvari kod nje i tako je sve počelo. Onda se desila Lena, venčanje, pa sve ostalo. Razvod se desio jako brzo, ispričao je Marinković pre nekoliko godina.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.