NEOPISIVA SREĆA U PORODICI GOCE TRŽAN! Pevačica objavila vesti javno, svi čestitaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:05

NEOPISIVA SREĆA U PORODICI GOCE TRŽAN! Pevačica objavila vesti javno, svi čestitaju!

Godinama su pokušavali da dobiju dete, o čemu su govorili javno.

Pevačica Goca Tržan već osam godina je u skladnom braku sa bubnjarom Rašom Novakovićem. Ona je uvek isticala kolika joj je Raša podrška u svemu, a naročito u odgajanju i vaspitanju njene ćerke Lene koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem.

Goca se sada oglasila na svom Instagramu i uputila emotivne reči suprugu, budući da danas proslavlja rođendan.

- Lako je biti srećna žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan - napisala je Goca uz fotografiju sa Rašom.

Goca i Raša su godinama pokušavali da dobiju svoje biološko dete, a o toj borbi su u nekoliko navrata govorili javno.

- Volela bih da budem još jednom roditelj, ali nažalost to mi se nije ispunilo, što ne znači da neće. Što kaže moj suprug, to je možda nešto najlepše što mi je u životu rekao... S obzirom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lepa stopala, kako imam dobro du*e... Meni je ego stalno napunjen! Najbolja stvar koju mi je rekao je, kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspela vantelesna oplodnja, pretposlednji put... Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: "Žuiza", tako me on zove: "Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas... Ja neću da izgubim tebe" - kazala je nedavno Goca Tržan, koja ima naslednicu iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.