NEMA OVLAŠĆENJE: Nakon Marinkovićevih tvrdnji da se čuo sa ćerkom, oglasila se Goca Tržan i otkrila ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 16:54

NEMA OVLAŠĆENJE: Nakon Marinkovićevih tvrdnji da se čuo sa ćerkom, oglasila se Goca Tržan i otkrila ovo!

Iskreno o svemu!

Učesnik "Zadruge 6", Ivan Marinković otkrio je da je, nakon rijalitija, stupio u kontakt sa ćerkom iz braka sa pevačicom Gocom Tržan.

Ova informacija mnoge je iznenadila, s obzirom na to da je poznato da Ivan svoje prvo dete godinama nije ni video, ni čuo.

On nije želeo da priča o detaljima, ali je rekao kako je navodno sve u redu i da su se čuli.

Ovim povodom mediji su stupili kontakt sa pevačicom, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proverili ove Ivanove navode. Međutim, Goca nije želela da iznosi detalje, rekavši da za to nema odobrenje svoje naslednice.

- Stvarno izvinite, ali ja ne mogu o tome da pričam, to su privatne stvari - rekla je Goca, pa dodala:

- Ne bih otkrivala te detalje, a i nemam ovlašćenje od strane svoje ćerke da pričam o tome, to je njen privatan život - iskrena je bila Goca na pitanje da li je Ivan stupio u kontakt sa njihovom ćerkom.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.