NAZAD U RUPU IZ KOJE SI IZMILELA! Goca Trzan ŽESTOKO NAPALA devojku koja joj se meša u brak

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NAZAD U RUPU IZ KOJE SI IZMILELA!" Goca Trzan ŽESTOKO NAPALA devojku koja joj se meša u brak

Pevačica je iskoristila svoje platforme na društvenim mrežama da se javno obrati devojci kojoj je zasmetala njena objava, a reči nije birala dok joj je uzvraćala na komentar.

Goca Tržan se jako iznervirala zbog jedne obožavateljke, koja je negativno prokomentarisala sliku njenog supruga Raše i ćerke Lene.

- Lako je kititi se tuđim perjem. Budi frajer pa napravi dete - napisala je izvesna Maja, a dobro je poznato da Goca i njen muž godinama pokušavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dobiju zajedničko potomstvo.

- Iju, dugo nisam videla bedniji, primitivniji, maliciozniji (ako uopšte znaš šta to znači) komentar od ovog tvog. Bravo! Pobedila si. Verovatno ni u čemu drugom u životu nisi pobedila, ali evo sad jesi. Pa makar i u primitivizmu. Sram te bilo. Ne diraj nikome u decu, rođenu ili nerođenu. I nemoj da sebi slučajno daš za pravo da bilo kad komentarišeš nečiju sposobnost ili nesposobnost da pravi decu, ima muškaraca koji bi mogli ozbiljno da ti se u*eru u život zbog toga. Nazad u rupu iz koje si izmilela - navela je Goca na svom Instagram profilu, te ironično dodala:

- Divna žena sa predivnim stavom. Koliko možeš biti nakaza od nula do ovog komentara? Još jednom, Majo, sram te bilo!

Ovako je Goca Tržan odgovarala na naših 20 intimnih pitanja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LETELO PERJE GOCA TRZAN ZESTOKO NAPALA ZENU KOJA JOJ SE MESA U BRAK

Izvor: medio.rs, 28.Sep.2017

Goca Tržan je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a to je demonstrirala pred svima kada je jedna ženska osoba sebi dala za pravo da se meša u njen brak...Naime, izvesna M.C., koja prati pevačicu na Instagramu, je zaparalo oči to što Gocina ćerka naziva Rašu Novakovića tata, te je ostavila...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.