NA METI MANIJAKA: Goca Tržan žrtva prevare -  Oglasila se i upozorila javnost: Prevarantska gamad laže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 22:31

NA METI MANIJAKA: Goca Tržan žrtva prevare - Oglasila se i upozorila javnost: "Prevarantska gamad laže!"

Prekipelo joj je!

Goca Tržan još jedna je u nizu pevačica koja se našla u neprijatnoj situaciji i postala žrtva internet prevare.

Ovaj put ni Gocu nisu zaobišli prevaranti na društvenim mrežama koji za sumnjive objave i oglase koriste imena i fotografije poznatih ličnosti. Tako se na Instagramu i jednom internet sajtu pojavila reklama u kojoj pevačica navodno reklamira proizvod. To je nju šokiralo, zbog čega se odmah oglasila i upozorila fanove, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi naseli na lažnu reklamu za bore.

- Ovo je lažna reklama! Ova prevarantska gamad koriste moje slike bez ovlašćenja i varaju potencijalne kupce. Ne mogu im zakonski ništa, jer se kriju iza lažnih profila, ali mogu ovako da vas upozorim da ne nasedate! - napisala je Goca.

Goca je odlučila da podigne glas protiv ove besramne manipulacije, te svima skrene pažnju na opasnosti koje vrebaju na internetu.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.