Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 14:22

"MOJ STAN SMO ZVALI GOLUBARNIK" Goca Tržan otkrila istinu o odrastanju u teškim uslovima: "Roditelji nisu imali ništa, ŽIVELI SU U SOBI KOD TETKE"

Pevačica Goca Tržan godinama je prisutna na javnoj sceni, a retko je govorila o tome kako je živela dok sama sebi nije obezbedila sve što je želela.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Živeli u jednoj sobici, a stan smo zvali GOLUBARNIK": Goca Tržan danas živi na visokoj nozi, a EVO gde je nekada stanovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024

Daleko od luksuza i raskoši...Pevačica Goca Tržan već godinama živi u mirnom delu Mirijeva u Beogradu, sa svojom naslednicom Lenom i izabranikom Rašom Novakovićem, u prostranom i lepo uređenom dupleksu, ali nije oduvek bilo tako...Njen nekadašnji stan pun je lepih porodičnih uspomena, a pevačica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.