Lepa Brena i Goca Tržan u identičnim haljinama - očigledno imaju isti ukus za garderobu FOTO

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 12:31

Lepa Brena i Goca Tržan u identičnim haljinama - očigledno imaju isti ukus za garderobu FOTO

Kada biramo haljinu za svečani događaj, uvek se nadamo da ćemo biti jedini na događaju sa tim specifičnim dezenom. Međutim, to nije uvek tako.

Iako se mnoge naše zvezde retko kad poklapaju sa istim haljinama, nekad se i njima omakne. Tako su pevačie Lepa Brena i Goca Tržan obukle isti model Maks Marine haljine, ali za dva različita događaja.

I dok je Lepa Brena svoju haljinu ponela na svadbu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sina Saše Popovića i Suzane Jovanović, Goca Tržan je istu kreaciju nosila na promociji novog albuma Seke Aleksić, a stilizovala ju je drugačije – uz bež salonke i torbu slične nijanse.

Kako je izgledala Goca Tržan pogledajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.