Kupio SVE KARTE za njen koncert u Sava Centru da peva samo za njega! Da li je ovo NAJLUĐA ljubavna priča naše estrade?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio SVE KARTE za njen koncert u Sava Centru da peva samo za njega! Da li je ovo NAJLUĐA ljubavna priča naše estrade?

Priča koja je privukla veliku pažnju...

Goca Tržan jedna je od najpopularnijih naših pevačica, a osim pesama, obožavaoce su uvek privlačile i zanimljive priče iz njenog privatnog života.

Nema sumnje, najviše novinskih stubaca zauzele su informacije i izjave o njenom odnosu sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji je postao rijaliti zvezda, ali neki se dobro sećaju i priče o Gocinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezi sa kontroverznim biznismenom Dejanom Dragojlovićem, koji je 2001. godine kupio sve karte za njen koncert u Sava Centru, kako bi njegova voljena pevala isključivo njemu.

Nakon ove situacije oglasio se nekadašnji menadžer pevačice Gane Pecikoza i izneo tvrdnju da je "koncert za jednu osobu" bio marketinški trik.

Pre nekoliko godina, međutim, i pevačica je progovorila o ovoj siruaciji.

- Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku - rekla je Goca u jednoj emisiji 2014. godine.

Podsetimo, Dragojlović je privukao pažnju medija i kada je, kao vlasnik firme "Medifarm", uhapšen u okviru akcije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAPŠEN JE U AKCIJI KRABA, A ZA JEDAN KONCERT GOCE TRŽAN KUPIO JE SVE KARTE Ovo su detalji pevačicine burne ljubavi, ovako je govorila o njemu

Izvor: Blic, 24.Sep.2019, 00:03

Biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova tadašnja devojka pevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen bivši menadžer Gane Pecikoza, pa izneo tvrdnju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.