Jedan MAMLAZ mi je napisao... Goca Tržan KIVNA zbog OSUDA - evo šta je poručila NEINTELIGENTNIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 23:27

"Jedan MAMLAZ mi je napisao..." Goca Tržan KIVNA zbog OSUDA - evo šta je poručila "NEINTELIGENTNIMA"

Dotakla se svih aktuelnosti koje su se pojavile u poslednje vreme.

Pevačica Gordana Goca Tržan prisustvovala je jednom prestoničkom humanitarnom događaju, koji je upriličen na Belom dvoru, gde se susrela sa pripadnicima sedme sile.

Ekipa portala Srbija Danas, prisustvovala je pomenutom događaju i tom prilikom porazgovarala sa pevačicom, koja je spremno odgovarala na sva pitanja.

Budući da su se svi prisutni nalazili na humanitarnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manifestaciji, mnoge je interesovalo da li je pevačica donirala nešto?

- Ponela sam kovertu i došla sam da ispoštujem manifestaciju, jer mislim da je ulaganje u kulturu vrlo retko, a naročito na ovaj način uz prisustvo ovoliko medija - izjavila je Goca.

Na pitanje da li je nekada bila u situaciji, da nije imala mogućnost da investira u razvoj svcog talenta zbog loše finansijkse situacije, imala je spreman odgovor.

- Imam puno saradnika koji se bave klasičnom muzikom, poput profesora Nemanje Stankovića, profesora violončela koji tokom studija pomenuti instrument nije mogao da kupi, a kojem je u to vreme italijanska grofica poklonila, koja je tada imala fondaciju. Tužno je da mi u ovoj zemlji imamo novca za sve, a najmanje za kulturu - istakla je Tržanova.

Mnoge je interesovalo ko je vlasnicu hita "Stoperka" najviše podržavao i u kome je videla oslonac. Isto tako, budući da je neko ko izaziva mešovite reakcije na socijalnoj mreži Tviter, naročito zbog svojih izjava, ali i autorske emisije, dešava se da bude prilično loše komentarisana. Prisutne je zanimalo kako se sa svim navedenim nosi?

- Najviše me je podržavala, ali i kritikovala publika. Što se tiče Tvitera, nisam više na istom. To je "kensl" socijalna mreža, gde niko ne želi da čuje ono što je zapravo rečeno. Jedan mamlaz mi je napisao kako je iz jednog isečka "sam" zaključio nešto i upravo time je potvrdio, da je to prilično neinteligentno. Na kraju krajeva, prematora sam da bih pazila na tuđe emocije i osećanja, jer to je vaša stvar, a ne moje - zaključila je Goca Tržan.

Na kraju razgovora i obraćanja medijima, Gordana je poručila kako je loši komentari nikada nisu pogađali.

Detaljan razgovor sa Gocom Tržan, pogledajte u narednom video zapisu.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.