Ivan Marinković optužio Gocu Tržan da je SLAGALA SVEŠTENIKE - Crkveni brak mora da se RAZVEDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 11:58

Ivan Marinković optužio Gocu Tržan da je SLAGALA SVEŠTENIKE - Crkveni brak mora da se RAZVEDE

Rat bivših nikada ne prestaje!

Ime pevačice Goce Tržan danima se dovodi u vezu sa takmičarima "Zadruge" zbog njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića.

Pevačicin bivši muž susreo se sa sinom Željkom Kulićem, koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić u rijalitiju "Parovi", pa se pokrenula tema upoznavanja naslednika popularnih zadrugara sa polusestrom Lenom, koju je Marinković dobio u braku sa Tržanovom (detaljnije OVDE).

Goca je u harmoničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braku sa bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem od 2015. godine. Par se venčao u crkvi tek prošle godine, a Marinković je iste godine istakao da on i pevačica nisu sporazumno crkveno razvedeni, te da je Tržanova to učinila sama.

- Ovo uopšte nije zezanje. Jelena i ja smo bili u manastiru Rakovica. Crkveni brak mora da se razvede, moramo i Goca i ja da prihvatimo crkveni razvod, to je mnogo važno da bi smo mogli da sklopimo brakove s drugim partnerima. Međutim, ona se navodno crkveno razvela bez mene. Otac u manastiru mi je rekao da je ona ili slagala ili preko nekoga to uradila bez mene. Morao bih od crkve obavezno da dobijem da sam razveden. Svakako, drago mi je što je obavila crkveno venčanje, ona je sa tim čovekom već šest, sedam godina.

Ivan je tada govorio da planira da stupi u bračnu zajednicu sa izabranicom Jelenom Ilić.

- Hteli smo da se venčamo. U manastir smo otišli jer radimo na porodici. Otac nam je rekao da moramo prvo crkveno da budemo venčani da bi nam čitao molitve za potomstvo. Vereni smo i nadam se da ćemo što pre imati svoju porodicu - zaključio je Marinković tada.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.