Ivan: Drago mi je što sam video Gocu

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan: Drago mi je što sam video Gocu

Ivan Marinković bivši suprug pevačice Goce Tržan rekao je večeras da mu je bilo drago kada je video bivšu suprugu na žurci u rialitiju "Farma".

Uprkos teškim rečima i medijskom ratu koju su bivši supružnici vodili prethodnih nedelja, Ivan je večeras otkrio da je očekivao da će videti Gocu na imanju.

- Negde sam očekivao da će Goca doći na "Farmu", bilo mi je drago što sam je video. Meni je bilo normalno da priđem i da se pozdravim sa njom, iako sam primetio da su ostali farmeri gledali šta će se desiti - rekao je večeras Ivan u razgovoru sa Ognjenom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan: Drago mi je što sam video Gocu

Izvor: Dzungla.org, 22.Sep.2013

Ivan Marinković bivši suprug pevačice Goce Tržan rekao je večeras da mu je bilo drago kada je video bivšu suprugu na žurci u rialitiju „Farma“.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.