Goca snimila spot u Rašinom rodnom kraju i poručila: Dao je otkaz. Možda ga sad vratim u bend!

Izvor: Prva.rs, 25.Jul.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca snimila spot u Rašinom rodnom kraju i poručila: Dao je otkaz. Možda ga sad vratim u bend!

Pevačica Goca Tržan dobija sve same komplimente za novu pesmu i spot, a naročito privlače pažnu predivni pejzaži. Za magazin Story Goca je o novom spotu rekla:
"Spot smo radili na tri lokacije. U Baču, rodnom mestu mog supruga Raše, gde ima mnogo prirodnih lepota koje nisu nikad slikane, božanstvene su. Pesma je drugačija, ne liči ni na šta što sam do sada radila. Vrlo jednostavna, a s druge strane jako moćna i moderna. Pesma se zove ‘Folija’ zato što govori o nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << koji se krijemo od stvarnosti i pogleda onih za koje ne želimo da nas vide."
Pročulo se i da je Raša umesto, kao nekad za svoju dragu, našao posao u jednoj privatnoj firmi, a Goca je na to rekla...
"Dao je otkaz. Radio je taj posao, ali više je potreban meni, pa ga je zato napustio. Ne prati me na nastupima, ali videćemo, možda ga i vratim u bend (smeh)."
A evo i Gocine nove pesme:

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.