Goca Tržan u epizodi: Venčanje bez mladoženje! (foto)

Izvor: Svet, 25.Maj.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan u epizodi: Venčanje bez mladoženje! (foto)

Poznate dame među kojima Goca Tržan, Edita Aradinović, Brankica Sebastijanović, Jelena Gavrilović, Dragana Mićalović i Ana Bebić prezentovale su svoju venčanicu iz snova. Iako pod ruku nisu držale svoje izabranike sa kojima bi krenule pred oltar, brojne poznate dame juče su otkrile kako bi izgledale za svoj najdivniji dan.

Goca Tržan, koja je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dva puta do sada stala pred matičara, priznala je da je oduševljena što ponovo nosi venčanicu i da joj ova uloga uopšte nije teško pala, već da je uživala u čitavom “Wedding vinjete“ konceptu, koje je priredila poznata stilistkinja Ivana Rabrenović.



Ni ostale učesnice nisu krile oduševljenje, kao ni dizajneri Melina Džinović i Igor Todorović koji već godinama rado sarađuju sa Ivanom.

Svet Svet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.