Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan u TOPLESU se prisetila letovanja!

Kontroverzna pevačica, Goca Tržan,  uspela je da zapali društvene mreže i sve svoje fanove ostavi bez daha. Naročito pripadnike jačeg pola! Naime, ona se nedavno vratila sa odmora koji je provela na Sitoniji sa svojom porodicom. Ipak, ova fotografija definitivno nije za svačije oči. Naime, Goca na slici ne nosi gornji deo kupaćeg kostima, a The post Goca Tržan u TOPLESU se prisetila letovanja! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Klinci hoće seks sa Gocom Tržan!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018

Kako novi SCANDAL! saznaje u novom broju, Goca Tržan napravila je nedavno opštu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotke u toplesu! Od tada ponude za seks samo pljušte! Kako reaguje Raša na sve to, a kako Goca čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.