Goca Tržan snimila provokativni spot za pesmu strašilo

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2012, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan snimila provokativni spot za pesmu strašilo

Kao što je i obećala, Goca Tržan je tokom vikenda ekranizovala pesmu „Strašilo', koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Pod rediteljskom palicom našeg najpoznatijeg fotografa Andreje Damnjanovića, spot je sniman na lokaciji Jevrejske opštine, a Goca je predstavljena na način na koji je do sada niste videli. Za savršenu frizuru i šminku bio je zadužen Srđan Petković, dok se za upečatljiv stajling pobrinula Sanja Zdravković.

- Kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << naziv pesme, i spot će biti provokativan i prosto vas neće ostaviti ravnodušnim ni u jednom pogledu! Uloženo je mnogo truda i vremena, a cela ekipa je bila na visini zadatka. Pored mene u spotu se pojavljuje i Strahinja Lacković, plesač Bitef teatra i Narodnog pozorišta u Beogradu! Spot se trenutno montira, a premijera će biti već za nekoliko dana - rekla je Goca za Press.
Strast u baletskoj sali Goca sa Strahinjom

(Izvor: Press)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.