Goca Tržan otkrila koliko je puta bila “ŽENA ZA JEDNU NOĆ”

Izvor: Story, 20.Okt.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan otkrila koliko je puta bila “ŽENA ZA JEDNU NOĆ”

Naša popularna pevačica Goca Tržan, poznata je javnosti kao odličan vokal, međutim njeni talenti dosežu i van pevačkih granica. Goca je svoje talente kako za makeup tako i za kuvanje, odlučila transparento da pokaže na svom Jutjub kanalu, gde njeni pratioci, obožavaoci i fanovi imaju priliku da je malo bolje upoznaju, ali i nauče nešto novo.   ... The post Goca Tržan otkrila koliko je puta bila “ŽENA ZA JEDNU NOĆ” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"BOL SLUŽI DA NAS PODSETI DA SMO ŽIVI I DA OSEĆAMO" Goca i Raša u vrelim scenama u svom domu, a onda je poslala poruku koja je SVE ZABRINULA

Izvor: Blic, 21.Okt.2019, 18:21

Popularna pevačica Goca Tržan objavila je svoju novu pesmu "Žena za jednu noć" koja je u samo nekoliko dana dostigla veliki broj pregleda na jutjubu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.