Goca Tržan - nekad i sad (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Jul.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan - nekad i sad (FOTO)

Od "pranja gaća" do pokazivanja gaća u krevetu Sandre Afrike

Gordana Goca Tržan je pop pevačica koja je karijeru počela u sastavu Tap 011. Izdala je tri albuma sa bendom, a zajedno sa Ivanom "Negativ" važila za jedan od najboljih vokala na srpskoj pop sceni.

Pevale su se šaljive pesme, a izgled Goce Tržan se menjao od spota do spota, albuma do albuma ... Imala je dugu smeđu kosu, "kanarinac" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drečavu kratku frizuru prošaranu crnim ... nosila je miniće, duge haljine, a u jednom spotu je glumila i pekarku crnkinju.

Sve se to menja kada je zaplovila u solo vode - "ludačke" frizure zamenile su ženstvene lokne i svedena šminka, a danas Goca Tržan važi za jednu od najstilizovanijih dama na estradi koju, kako je nekoliko puta naglasila, "baš briga šta drugi misle".

Ima jedan (propali) brak iza sebe i drži "rekord" za najmanje posetilaca na jednom koncertu - nije to neslavni rekord, već čast - sećate li se kada je jedan muškarac kupio sve karte u Centru "Sava" kako bi uživao u njenom glasu i stasu "jedan na jedan"?

Mi mislimo da danas, gledajući je u nedavno završenom takmičenju Pinkove zvezdice, ali i seksi spotu sa Sandrom Afrikom, izgleda bolje nego ikad!

Vi?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.