Goca Tržan fenomenalnim koncertom oduševila publiku u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 30.Avg.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan fenomenalnim koncertom oduševila publiku u Aleksincu

Goca Tržan nastupila je u Aleksincu, gde je svojim fenomenalnim nastupom oduševila prisutnu publiku koja je uživala u najvećim hitovima svoje omiljene pevačice.

Samim izlaskom na scenu Goca je izazvala ovacije u publici, a već pri prvim taktovima poznatih pesama, oko 8.000 hiljada ljudi na stadionu za male sportove, popularnom Tašu, pevalo je i igralo zajedno sa pevačicom, te su atmosferu >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << doveli do usijanja.

Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a euforiju su izazvali hitovi "Gradske kučke" i "Pozovi ga ti", koje je i nekoliko puta otpevala u toku večeri. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se obožvaocima na predivnoj večeri, a fanovi pevačice napustili su koncert prepuni pozitivnih utisaka.

Svet Plus
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.