Goca Tržan: „Zaobišla istinu “ u intervjuu

Izvor: Dzungla.org, 22.Jun.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: „Zaobišla istinu “ u intervjuu

Goca Tržan dala je intervju nedelju dana nakon što je njen suprug Ivan napustio njihov stan i par dana pre saopštenja o razvodu. Izašao je pre dva dana, a u njemu se jasno može pročitati, da je pevačica mnogo toga prećutala o delu vezanom za priče o razvodu koje su se od trača pretvorile u istinu.

Ovo je deo intervjua, koji je  >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Goca Tržan dala za Svet, a tiču se njenog razvoda.
Na pitanje, odnosno komentar novinara s kojim je radila intervju, da se za njen dobar izgled pobrinuo mladi ljubavnik, Goca se samo osmehnula. A na priče o razvodu, rekla je:
- Ovo je 17 put da me vi novinari razvodite. Valjda ovaj posao nekako podrazumeva da moram da budem razvedena. Ali, evo obećavam, ako se to ikada desi, saznaćete prvi. I to od mene lično, ne prestaje da se smeje Tržanka.
Novinar je hteo da istera priču o 'navodnom' razvodu, pa su se nova provokativna pitanja vezivala jedno za drugim. Naime, Ivan, Gocin suprug, je na 'Fejsbuk' profilu postavio status tipa “važnije je brinuti o detetu, nego samo o karijeri”, iz čega se stekao utisak da joj nešto prebacuje.
- U pravu je Ivan! Dete je uvek na prvom mestu i tačno je da je važnije od karijere. Bez zezanja, ne gledam njegov profil, ne špijuniram ga... Ko zna zašto je on tog dana postavio takav status. U svakom slučaju, nemojte vi novinari to da tumačite, pustite nas da odlučimo šta je i kako je. Istina je da se ne razvodim, niti ima govora o tome.
Priče o razvodu su krenule onog trenutka kada se zgodna pevačica pojavila u reklami za veš pored mladog i zgodnog Vlade Vuksanovića.
- Za mene je veliki plus da gospođa od 37 godina postane promoter donjeg veša. Složićeš se kao žena da je to sjajna stvar! S druge strane, nisam tolika mučenica da moram da napadam manekena sa kojim se slikam, a pogotovo ne Vladu, koji me podseća na brata od tetke. On je divno stvorenje, veoma fin i vaspitan momak, i nas dvoje smo zaista uživali radeći zajedno. Najiskrenije, nijedne sekunde nisam osetila neku vrstu privlačnosti prema njemu.
Goca nikada nije krila da voli da flertuje, pa nije ni čudo što se pokrenulo pitanje o razvodu.
- Sve žene to rade! Jedina razlika između njih i mene jeste u tome što ja na tu temu otvoreno pričam, dok ove druge ćute jer bi ih muževi i mladići razapeli na krst. To je zabava, nikako flert u smislu seksualnog čina. To radiš kako bi nekom izmamio osmeh, kompliment... I tu se završava svaka priča. I činjenica je da to svi podjenako radimo. Time hranimo svoj ego.
Kada joj je upućeno pitanje o tome da li Ivan takođe uživa u flertovanju, gotovo samouvereno je rekla:
- Sigurno da radi. Vidi, ja nisam ljubomorna jer ljubomora nije stvar ljubavi već sujete. Ako je neko ljubomoran, to ne znači da te voli, već da je hipersujetan i da ne može da podnese drugog muškarca u tvojoj blizini. Ja nisam nimalo sujetna, dešavalo mi se iks puta da budem prevarena i da to saznam, ali me takve stvari nikada nisu povređivale. Jer, postoje neke druge i mnogo veće izdaje nego što je to telesno zadovoljstvo, odnosno sam seks. Prevara je najmanja izdaja koja može da vas zadesi.
(Izvor: S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.