Goca Tržan: Uvek mi je do seksa, nikad me ne boli glava

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Uvek mi je do seksa, nikad me ne boli glava

“Mene nikad ne boli glava, uvek mi je do seksa. Kada nisam baš specijalno raspoložena, naglasim partneru da mora malo više da se potrudi. Žene zapravo uvek to žele, samo partner nekada mora više da se potrudi”, kaže Goca, a piše “Informer”.

Na pitanje da li posećuje seks-šopove, Goca odgovara potvrdno.

“Da, i to toplo preporučujem svima. Reč je o zanimljivom mestu, gde mogu da vam se otvore razne opcije. Ljudi, pa 21. vek je i to je normalna stvar. Kod nas je to tabu-tema jer ljudi ne žele da priznaju da idu u seks-šopove, ali ja sam srela mnogo ljudi”, kaže ona.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goca Tržan: Uvek mi je do seksa, nikad me ne boli glava

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Goca Tržan kaže da joj je uvek do seksa i kaže da ne pribegava sitnim ženskim lažima poput one čuvene “boli me glava” jer je uvek raspoložena za ispunjavanje “bračnih dužnosti”.. “Mene nikad ne boli glava, uvek mi je do seksa. Kada nisam baš specijalno raspoložena, naglasim partneru...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.