Goca Tržan: Surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 30.Jan.2023, 21:03

Goca Tržan: Surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću! (VIDEO)

Poznato je da Goca Tržan i njen bivši muž godinama ne razgovaraju ida Lena sa ocem već dugo nema nikakav kontakt. A sada možete čuti njeno surovo priznanje o Ivanu Marinkoviću!

Učesnik "Zadruge" Ivan Marinković mesecima unazad u Beloj kući vodi rat sa Miljanom Kulić, majkom svog drugog deteta Željka, dok je prvu ćerku Lenu dobio u braku sa pop pevačicom Gocom Tržan.

Poznato je da oni godinama ne razgovaraju, da Lena sa ocem već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dugo nema nikakav kontakt, a pevačica se nedavno, gostujući u jednoj TV emisiji, dotakla Ivanovog očinstva.

- Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe? – glasilo je pitanje, na koje je Goca, u svom stilu, iskreno odgovorila.

Pa imala je od četvrte godine, od kako smo Radomir i ja zajedno od tada jeste i to je to prosto,,, I ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život, da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji - ispričala je Goca Tržan u jednoj emisiji.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"MOJA ĆERKA NIJE IMALA OCA DO ČETVRTE GODINE" Goca tržan šokirala o Ivanu Marinkoviću - iznela bolne detalje u javnost

Izvor: Blic, 31.Jan.2023, 10:22

Goca Tržan je bila u braku sa sadašnjim učesnikom "Zadruge" Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila ćerku Lenu. Nakon razvoda pevačica se udala za bubnjara Rašu Novakovića, koji je, kako ističe požrtvovan otac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.