Goca Tržan: Rozgine pesme su njanjave i mrljave!

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Rozgine pesme su njanjave i mrljave!

 
Goca Tržan je poznata po svom dugačkom jeziku, a u poslednjoj emisiji šou-programa ponovo je pokazala netrpeljivost prema izvodjačima iz Hrvatske!

Naime, ona je devojčici koja je pevala pesmu Jelene Rozge ‘Solo igračica’ rekla: ‘Ne znam šta će ti ova njanjava i mrljava pesma, ovo je stvarno dosadna kompozicija i potpuni promašaj!’
Goca je često kritikovala i  >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Severinu i njenu preveliku zastupljenost u srpskim medijima. Ipak, ona i Rozga su se pre više od godinu dana srele na snimanju emisije Boška Jakovljevića VIP ROOM i tada su jedna o drugoj imale samo reči hvale.
 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca Tržan: Rozgine pesme su njanjave i mrljave!

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2015

  Goca Tržan je poznata po svom dugačkom jeziku, a u poslednjoj emisiji šou-programa ponovo je pokazala netrpeljivost prema izvodjačima iz Hrvatske! Naime, ona je devojčici koja je pevala pesmu Jelene Rozge ‘Solo igračica’ rekla: ‘Ne znam šta će ti ova njanjava i mrljava pesma, ovo je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.