Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2020, 23:08

Goca Tržan POKAZALA ZUBE hejterima! “Vidim da je narod BAŠ SREĆAN što nemamo od čega DA ŽIVIMO”

Pandemija koronavirusa izazvala je finansijsku krizu na estradi što je goruća tema na društvenim mrežama, a pevačica Goca Tržan jedna je od onih sa najburnijim reakcijama. ZAPALILA TVITER! Naime, ona je nedavno komentarisala kako jedva sastavlja kraj sa krajem, a sada je na Tviteru iskrtikovala sve one koji likuju nad novonastalom situacijom. „Vidim da je The post Goca Tržan POKAZALA ZUBE hejterima! “Vidim da je narod BAŠ SREĆAN što nemamo od čega DA ŽIVIMO” appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goci PUKAO FILM pa je oplela po KOLEGINICAMA! „Estrada nisu samo Brene i Maye sa BOGATIM MUŽEVIMA!”

Izvor: Scandal.rs, 04.Avg.2020, 10:02

Pandemija koronavirusa izazvala je finansijsku krizu na estradi što je goruća tema na društvenim mrežama, a Goca Tržan svakako je jedna je onih sa najburnijim reakcijama. Ovoga puta, pevačici je baš pukao film pa je bez dlake na jeziku oplela po svojim koleginicama. GOCA KIPI OD BESA! Naime, Goca...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.