Goca Tržan: Nije dobro da Raši stalno budem šefica

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Nije dobro da Raši stalno budem šefica

Pop zvezda Goca Tržan oduvek je volela da bude doterana i da dobro izgleda, a zahvaljujući svojoj profesiji ima mogućnost da se poigrava sa načinom odevanja, u čemu iskreno uživa.

Mada ne spada u osobe koje prate modu, važno joj je da uvek bude obučena u skladu sa prilikom i potrudila se da izgradi originalni vizuelni identitet, a dobre navike prenosi i na svoju kćerku Lenu, koja će uskoro napuniti devet godina.

S druge strane, njen suprug Raša Novaković >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ne voli šoping i moda ga naročito ne zanima, pa joj rado prepušta brigu o svom stajlingu.

Iako se poslednjih nedelja pisalo o tome da je brak dvoje muzičara u krizi, Goca nam je otkrila da uživaju u skladnoj zajednici, a kroz nekoliko meseci planiraju da krenu u proces vantelesne oplodnje.

U poslednje vreme često dobijate pohvale na račun vašeg načina odevanja, u čemu je tajna?

Ne pratim modu, jer me ne zanima previše. Na kraju, sve se svede na to da je najvažnije da žena bude negovana i da ima dobre cipele. Možete da obučete i najskuplju stvar na svetu, ali ako nemate negovano lice i ruke, sve je uzalud. U tom smislu, više volim da nosim obične stvari koje mi se sviđaju, ali da budem negovana. Ponekad čak biram komade koji mi ne stoje baš najbolje, kao što su, recimo, farmerke „boyfriend“. Niska sam rastom, a taj model me vizualno čini još nižom, ali mi se veoma dopadaju i rado ih oblačim. Ponekad se pri izboru garderobe konsultujem sa stilistima, međutim, toliko dugo radim svoj posao da već dobro znam kako se šta slika i kako mi stoji, tako da često i sama biram odeću za scenu. Moj posao mi daje mogućnost da se poigravam garderobom”

Gde najčešće kupujete garderobu?

Moj najveći problem je da pronađem odgovarajuće stvari. Ne mogu da nosim istu garderobu više puta na sceni, kao ni onu koju može da priušti svaka maturantkinja, a u Beogradu nema mnogo izbora takve garderobe. Snalazim se na različite načine, nekada tako što kupujem stvari u inostranstvu, a postoji i nekoliko radnji u Beogradu u kojima mogu da pronađem ono što želim.”

Ostatak intervuja pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.