Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi!

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2020, 13:30

Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi!

Pevačica je poručila da ona nije ni Nina Badrić, ni Neda Ukraden, te da ne kuka i ne traži pomoć države. Goca Tržan smatra, narod je srećan što estrada nema od čega da živi! 

Goca Tržan (46) pokrenula je lavinu komentara na Tviteru, zbog situacije u kojoj se nalaze estradni umetnici i njihove kolege i saradnici.

- Vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da je narod baš srećan i zadovoljan što estrada nema od čega da živi. Eto, bar nekome i sreću da donesemo svojom nesrećom... - prvi je njen tvit koji je naišao na oprečne reakcije ljudi.

- Ne kukam niti tražim ništa, samo minimum poštovanja i empatije prema mnogim mojim kolegama koji su u problemu... Jezivo je koliko su ljudi odvratni u ovim nesrećama - dodala je u komentaru.

- Goco, ugasi nalog. Jadna ti. Što ne ustanete za svoj narod, nego samo kad su vaše gu*ice u pitanju - napisala joj je izvesna Aleksandra.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.