Goca Tržan: Karleuša je kompletno nenormalna u pozitivnom smislu

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan: Karleuša je kompletno nenormalna u pozitivnom smislu

Ja nikada nisam rekla da sam u vezi sa Rašom! Mnogo toga saznam o sebi preko medija. Neka se ljudi zabavljaju i nagađaju, kao što to i ja radim čitajući. Jednom sam napravila veliku grešku što sam sa javnošću podelila privatni život, to me je mnogo koštalo i neću opet istu grešku napraviti.
Vratili ste se s odmora, počele su pripreme za Lenin polazak u školu, da li biste voleli da i ona kada odraste uplovi u estradne vode?
- Iskreno se nadam da se moja kćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neće opredeliti za estradni svet jer je ovaj posao veoma stresan za žene.
U slučaju da krene vašim stopama, šta bi bio vaš savet kako da se postavi u odnosu prema poslu i publici?
- Rekla bih joj da u svakom trenutku mora da bude autentična ličnost. Savetovala bih joj da u životu radi stvari kojih se neće stideti, a čak i ako pogreši, da se ne postidi greške. Jako je važno da ambicija i objektivan talenat budu u skladu.
Da li ste u nekom trenutku poželeli da se povučete sa javne scene?
- Često sam imala takve momente. Ipak, najteži trenutak bio je kada sam se razvodila, tada sam ozbiljno razmišljala o povlačenju sa scene.
Zašto? Mnoge žene na estradi su razvedene, pa nisu mislile o tome da zapostave karijere...
- Sve što sam radila u muzičkom smislu nije više bilo važno kada sam se razvodila jer je to bila glavna tema u svim medijima i niko nije pričao o mom radu. Međutim, ta misao me je brzo napustila. U nekom trenutku sam ustala i rekla: "E, nećeš vala!" Inadžija sam veliki. Mnogo dobrih stvari uradila sam iz inata! Zahvalna sam ljudima koji su mi pružili pakao u životu jer sam iz očaja izvukla najbolje iz sebe.
Nedavno je vaš stil u jednoj emisiji komentarisala Jelena Karleuša, koja je rekla da nikada ne bi nosila vašu garderobu. Kako biste vi ocenili njen izgled?
- Jelena Karleuša je veliki esteta i mnogo puta je pokazala da ume i da šokira i da se vrlo primereno obuče. Ima mnogo njenih stvari koje ja takođe ne bih nikada obukla, a s druge strane, ima i kombinacija koje vidim na njoj i pitam se kako se ja toga nisam setila. Mislim da ona zna jako dobro da nosi sebe i svoju ludost. Jelena je kompletno nenormalna u pozitivnom smislu. Vama može da se dopada ili ne dopada ono što ona govori, da je volite ili ne volite, ali je defakto ona zvezda i ja poštujem njen rad i trud. Ona zna šta radi u svakom trenutku. Ona je marketing majstor i od nje se može mnogo naučiti.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.