Goca: Moj Raša nije mali, ume on sa ženama

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca: Moj Raša nije mali, ume on sa ženama

Goca Tržan je i za novi spot za pesmu "Gluve usne" angažovala verenika Radomira Rašu Novakovića, s kojim je u vezi dve godine i za koga će se uskoro udati.

Ne smeta joj što je Raša mlađi 14 godina od nje, ali ne voli šale na taj račun, a posebno joj smeta kad za njega kažu da je "Gocin mali".

"Nije Raša mali. Užasno me nervira kada ga neko tako naziva. Ima mnogo muškaraca u srednjim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji su neiživljeni. Zrelost ne određuju godine, već iskustvo, odnos prema suprotnom polu i to koliko je muškaraca opštio sa ženama. Raša nije mali, ni u kom smislu", rekla je pevačica, koga dečka već oslovljava mužem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan: Raša nije mali, on ume sa ženama!

Izvor: Svet plus, 18.Apr.2014

Goca Tržan uveliko privodi kraju snimanje spota za pesmu "Gluve usne ", a glavna uloga pripala je njenom dečku Raši Novakoviću. Iako je 14 godina mlađi od nje, pevačica kaže da joj to ne predstavlja nikakav problem, ali da joj jako smeta kada neko u šali kaže da je on "Gocin mali ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.