Goca: Istina je, Ivan i ja smo u teškoj situaciji!

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca: Istina je, Ivan i ja smo u teškoj situaciji!

Pevačica Goca Tržan je u saopštenju poslatom S mediji (potpisanom sa Gordana Marinković) potvrdila priču o svojim bračnim problemima i iznela svoje viđenje cele priče.

Zamolila je "sedmu silu" da je pusti da "na miru poliže svoje rane i da ne dosipaju so na istu"....

- Mislim da sam u poslednjih 17 godina saradnje sa vama bila vrlo korektan i otvoren saradnik. O meni je pisano svašta, vrlo često >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << istine, ali najčešće polu istine i gradska naklapanja. To sam stoički izdržavala, nikada nisam reagovala, podrazumevalo se da je to kako vi volite da kažete "šoubiznis". Sada je nastupio trenutak kada zajedno sa mnom dolazimo do te tačke gde prestaje "šoubiznis" i nastupa moj najintimniji i najteži trenutak u životu, koji uz dužno poštovanje ne želim da delim ni sa kim, kaže (za sada) gospođa Marinković i dodaje:

Nataša Bekvalac raskinula s Ljubom?!

Albert Nađ se razvodi

Goca Tržan pred razvodom!

- Istina je da smo Ivan i ja, ušli u tunel iz koga za sada ne vidimo izlaz i da smo oboje, zajedno sa našom ćerkom u vrlo teškoj situaciji. Zato vas molim da nas pustite da u miru poližemo svoje rane i da po mogućnosti ne dosipate so na iste. O razlozima našeg eventualnog i konačnog razvoda nikada neću polemisati, niti pričati o tome u javnosti, ne treba mi ni vaša samilost, ni pristrasnost, treba mi samo mir - ističe pevačica u svom saopštenju.

- Kao majka četvorogodišnje devojčice koju prvu moram da zaštitim, upozoravam da svako maliciozno i uvredljivo nagađanje, pisanje neproverenih priča, "pouzdanih informacija" iz bliskih izvora, ovoga puta neću tolerisati. Neću žaliti da svako ovo pisanje dobije sudski epilog, jer ponavljam ovo više nije moj posao! Moja je dužnost i moralna obaveza da zaštitim svoje dete, sebe i svoju porodicu, Ivana i njegovu porodicu, kao i naše prijatelje. Ovo je sigurno najteži momenat u mom životu. Osećam se kao gubitnik, raspada se moj svet, zato vas još jednom molim za vaše razumevanje, poručila je pevačica novinarima.

N.G.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.