GOCA TRŽAN ZAREŽALA kao nikad dosad - ovo je njena PRVA REAKCIJA na reči Ivana Marinkovića u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 09:30

GOCA TRŽAN ZAREŽALA kao nikad dosad - ovo je njena PRVA REAKCIJA na reči Ivana Marinkovića u Eliti

Iako njen bivši suprug već godinama učestvuje u rijalitijima, Goca nikada nije želela da ga komentariše, sve do sada...

Pevačica Goca Tržan mnogima je omiljena zbog toga što nema dlake na jeziku. Upravo to je još jednom dokazala, gostujući u jednoj emisiji gde je na pitanje voditelja svojim odgovorom sve nasmejala.

Voditelj je krenuo da upita Gocu šta misli o tome što je aktuelni učesnik "Elite" Marko Đedović pokušao da ispriča kako je pevačica navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << varala svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji se takođe nalazi u rijalitiju. Međutim, Goca Tržan za početak nije ni znala ko je Đedović, što je nasmejalo mnoge.

- Je l' si možda ispratila, svi portali su pisali o tome, moram da te pitam o tome - glasilo je pitanje voditelja.

- Nemam ja portale, nemam pojma o čemu se radi, je l' si bre normalan?- rekla je Goca, a zatim je voditelj rekao kako je Đedović nešto pričao.

- Ko je on uopšte, mislim stvarno ko je čovek, ja ne znam stvarno - usledio je Gocin odgovor, koji je ubrzo postao hit na mrežama.

Podsećanja radi, Ivan Marinković se nedavno uselio u Belu kuću zajedno sa suprugom Jelenom, međutim, nedavno se požalio Đedoviću da ga je Goca svojevremeno varala, iako nisu u braku već godinama.

Nemanja Gačić je javno ispričao kako ga je bivša žena varala sa venčanim kumom, a Marinković je navodno Đedoviću ispričao kako se njemu desila slična situacija.

- Ivan mi je rekao: "Vrlo slične stvari su se meni izdešavale", ja pitam: "Je l' sa Gocom?", on mi kaže: "Da, ali nije kum". Ja sam prvi put čuo za tu priču, nisam znao za tu priču o razvodu Ivana i Goce. Nisam znao za to varanje i da je Goca sve to radila - izjavio je Đedović.

Ivan i Goca su u braku dobili ćerku Lenu, koja je danas tinejdžerka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijaltija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.