GOCA TRŽAN IMALA UDES Raša je vozio automobil kada je došlo do sudara, pevačica POTPUNO POBESNELA

Izvor: 011vodič.com, 19.Jun.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA TRŽAN IMALA UDES Raša je vozio automobil kada je došlo do sudara, pevačica POTPUNO POBESNELA

Foto: RAS / RAS Srbija

Pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković jutros su doživeli sudar, saznaje “Blic”. 
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Prilikom sudara nije napravljena veća šteta i niko nije povređen.
– Raša je upravljao vozilom, a na mestu suvozača sedela je Goca. Raša se kretao ulicom u Rakovici u kojoj žive, a kako nije video znak “stop”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << udario je automobilom u drugi auto koji je vozila žena. Zbog sudara, na lice mesta odmah je izašla policijska patrola koja je napravila zapisnik. Budući da je Raša kriv za sudar, moraće da snosi troškove štete – navodi naš izvor sa lica mesta i dodaje:
– Goca je toliko pobesnela zbog Rašine nepažnje da je počela da viče na njega. Izbila je velika svađa, a pevačica se jedva smirila – navodi naš sagovornik.


Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOCA TRŽAN DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Njen suprug je vozio! Prošao kroz "STOP" i ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019

Policija je odmah izašla na lice mesta...Pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković jutros su doživeli sudar, saznaje "Blic"...RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN.. Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)..Prilikom sudara nije napravljena veća šteta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Udario ženu u Rakovici: Oglasio se Gocin Raša posle saobraćajne nezgode!

Izvor: Svet, 20.Jun.2019, 10:32

Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković imali su saobraćajnu nezgodu u Rakovici.. Tom prilikom Raša je bio za volanom, nije video znak “stop” i udario je u automobil kojim je upravljala žena.. Policija je brzo reagovala, a Raša je otkrio sve detalje ove nezgode.. “To je bilo obično...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.