Flert na Instagramu: Isplivala PREPISKA poznate pevačice i Raše!

Izvor: Story, 31.Avg.2019, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flert na Instagramu: Isplivala PREPISKA poznate pevačice i Raše!

Pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković uživaju u svojoj ljubavi, a delić “kućne” atmosfere preneli su i na Instagram. Nakon što je pevačica objavila zajedničku fotogragfiju sa letovanja, Raša joj se javio zanimljivim kometarom koji je sve nasmejao. – Strava fotka, da li si za dopisivanje? Slatka si. Poz – napisao je bubnjar. Na ... The post Flert na Instagramu: Isplivala PREPISKA poznate pevačice i Raše! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Story...






Povezane vesti

GOCIN RAŠA FLERTUJE NA INSTAGRAMU! Pojavio se DOKAZ!

Izvor: Svet, 01.Sep.2019, 15:37

Goca Tržan i Raša Novaković uživaju u svojoj ljubavi, a delić “kućne” atmosfere preneli su i na društvene mreže.. Naime, pevačica je objavila zajedničku fotogragfiju sa letovanja na svom profilu na Instagramu, a mlađani joj suprug javio se u komentarima.. “Strava fotka, da li si za dopisivanje?...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.