Đurin šareni svet

Izvor: Blic, 19.Jul.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurin šareni svet

Ivanka Tramp dobila dete; Goca Tržan peva za decu; Nenad Ćeranić snimio spot na Tasosu; Haselhof u vezi sa velškom manekenkom

Ivanka Tramp dobila dete

Bogatašica Ivanka Tramp i njen verenik Džared Kušner, vlasnik "Obzervera”, dobili su devojčicu. Ivanki i Džaredu, njujorškom biznismenu, ovo je prvo dete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ćerka Donalda Trampa se na Tviteru pohvalila prinovom.

Goca Tržan peva za decu

Popularni pevači Goca Tržan i Željko Vasić će u subotu, 23. jula, u 19 sati na platou ispred šoping centra „Ušće" pevati za najmlađe. Ujedno će to biti promocija obuće za decu "Crocs”. Mališanima će biti pružena prilika da kroz igru osvajaju svoje omiljene papučice i zabave se u okviru raznih dečjih interaktivnih igara koje će biti organizovane na pesku.

Nenad Ćeranić snimio spot na Tasosu

Pevač Nenad Ćeranić rešio je da svoje fanove obraduje novim spotom. Nenad je snimio video spot za novi singl ,,Neka pričaju ljudi’’ na grčkom ostrvu Tasos. Nenad je na Tasosu bio gost na pripremama za izbor za mis Srbije 2011. i iskoristio lepotu ostrva i devojaka za ekranizaciju nove pesme koja je inače oficijelna pesma izbora za mis Srbije 2011. U spotu glumi mis Srbije 2010. Milica Jelić.

Haselhof u vezi sa velškom manekenkom

Glumac Dejvid Haselhof, koji se proslavio u seriji "Čuvari plaže”, nedavno je našao novu devojku, velšku manekenku Hajli Roberts. Upoznali su se na snimanju emisije "Britain’s Got Talent”. Hajli navodno na prvom sastanku nije imala pojma ko je Haselhof. Njemu se to veoma dopalo, pa je rešio da je osvoji.

Povezane vesti: Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet Đurin šareni svet
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.