Danas slavi “divan dan”: Goca Tržan ima samo jednu želju za svoj rođendan

Izvor: Story, 08.Jul.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas slavi “divan dan”: Goca Tržan ima samo jednu želju za svoj rođendan

Mnogi bi rekli da ima sve- srećnu porodicu, zdravo i vredno dete, uspešnog i lepog muža i da joj ništa drugo ne treba. Na svoj 43. rođendan Goca Tržan je saglasna sa tim, ali jednu želju ima već duže vreme i nikako da joj se ostvari. – Želim bebu u narednih godinu dana. To mi ... The post Danas slavi “divan dan”: Goca Tržan ima samo jednu želju za svoj rođendan appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nismo je viđali godinama: Kristina Agilera “golišavim” fotografijama najavljuje novi album

Izvor: Story, 08.Jul.2017

Poznatu pevačicu Kristinu Agileru već duže vreme nismo viđali u medijima. Nakon što je rodila drugo dete, devojčicu Samer, ona je rešila da napravi pauzu u karijeri, te je u prethodnih pet godina izdala samo nekoliko singl pesama. Imala je ulogu sudije u muzičkom takmičenju The Voice, nastupala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.