Čarobni Nikola Milenković rasplakao Gocu Tržan u PINKOVIM ZVEZDICAMA! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarobni Nikola Milenković rasplakao Gocu Tržan u PINKOVIM ZVEZDICAMA! FOTO+VIDEO

Talentovani Nikola Milenković u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, svojom fenomenalnom interpretacijkom oduševio je sve, ali je i posebne emocije izazvao kod Goce Tržan koja se tokom njegovog nastupa rasplakala.

Izvodeći numeru "Because of you", Nikola je svojim emotivnim nastupom u Pinkovim zvezdicama raspalakao Gocu koja je ovu pesmu doživela na veoma poseban način: "Šta te je pogodilo", upitala je Marijana? S"tvarno mi je, mnogo mi je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ozbiljno me je ovo čačnulo..." priznala je ona. Objasnila je da je pesma o tome kako devojčica odrasta u porodici gde postoji porodično nasilje i da se zbog toga boji svega u životu.

"Koreografija vam je fantastična", dodala je. "Ovo je bilo prebožanstveno, hvala ti puno", rekla je Goca. Stvarno nemam komentara. Toliko nečega savršenog, divnog, skockanog u tri minute. Prosto sam ljubomoran, to je mera kvaliteta, i uhvatio sam sebe da nađem grešku i nije mi uspelo, priznao je on.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.