ĆERKA GOCE TRŽAN I IVANA MARINKOVIĆA STIŽE U PAROVE? Voleo bih da je vidim u prostorijama vile, ali nema obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA GOCE TRŽAN I IVANA MARINKOVIĆA STIŽE U PAROVE? Voleo bih da je vidim u prostorijama vile, ali nema obezbeđenja

Opet o bivšoj.

Višestruki učesnik rijaliti programa "Parovi" Ivan Marinković komentarisao je članak o svojoj ćerki Leni koju ima sa pevačicom Gocom Tržan.

Naime, takmičar je otkrio da njegova bivša supruga koristi ovu situaciju za marketing i samopromociju.

- Istina je, ali naslov nije tačan jer Lena mene zove tata, a ne Rašu. Zna da je Goca rekla da bi volela da imaju normalniji odnos. Voleo bi da vidim Lenu u prostorijama vile ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Goca to  ne dozvoljava jer nema obezbeđenja - objasnio je Marinković.

- Svako normalan bi jurio i kidao da vidi svoje dete, a on ide i napija se, umesto da se potrudi da viđa svoju decu - rekao je Lakić.

- Stalno menjaš devojke, neće ti poći za rukom da pobediš samo zato što ćeš da napraviš dete u rijalitiju - odbrusio mu je Ivan Lakiću.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.