Biću opet mama!

Izvor: Mondo, 23.Dec.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biću opet mama!

Goca Tržan o planovima za proširenje porodice.

Pevačica, koja je nedavno proslavila 41. rođendan, rekla je domaćoj štampi da planira da se uskoro ponovo ostvari u ulozi majke.

Mama sedmogodišnje Lene rekla je da će u septembru sledeće godine otići na privatnu kliniku u Novom Sadu, na tretman veštačke oplodnje.

"Dosta smo se raspitivali o uslovima i uspešnosti tog procesa, i naišli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na fantastičnu privatnu kliniku sa odličnim stručnjacima. Suludo je ići u inostranstvo zbog toga. Do septembra ću ići na pripreme, razne testove i sve ono što je potrebno pred sam čin oplodnje, a onda, biće kako bude", rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.