Alo, ženo, sjaši mi s kičme Ponovo bukti RAT bivših supružnika, Marinković javno zapretio Goci Tržan

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 22:56

"Alo, ženo, sjaši mi s kičme" Ponovo bukti RAT bivših supružnika, Marinković javno zapretio Goci Tržan

Nije štedeo reči.

Tek nakon izlaska iz "Zadruge" bivši učesnik rijalitija Ivan Marinković uputio se u to koliko je često i na koje načine tokom njegovog boravka u Beloj kući o njemu pričala bivša supruga, pop pevačica Goca Tržan.

To mu se, po svemu sudeći, nije dopalo, a nakon što je ponovo naišao na njene intervjue, rešio da ni on više ne ćuti.

Marinković se putem Instagrama direktno obratio bivšoj, kojoj je zapretio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on tek razvezati jezik, ukoliko se ona ne bude zaustavila.

- Alo, ženo, sjaši mi sa kičme, svaki dan mi iskaču tvoji intervjui! Kao, ne pričam o njemu, ne zanima me... Idi, bre, ženo neku pesmu, neki koncert za jednog, neko dete? Mani se mene ili ja da počnem da ti dajem na značaju, pa da opet pričaš kako te je psihijatar savetovao kako da se boriš sa problemom alimentacije? - napisao je Ivan i dodao:

- Ako nemaš menadžera, tj. ako nemaš posla jer si matora, mani se mene i preko mog imena da opet budeš aktuelna. Ako ti je krivo što sam se oženio i imam svoj život, pitaj se... Da ja dalje ne pričam - poručio je Marinković.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.