Tadić: Srbija i Bugarska energetski saveznici

Izvor: Mondo, 25.Apr.2009, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Srbija i Bugarska energetski saveznici

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio u Sofiji da su Srbija i Bugarska energetski saveznici.Georgi Prvanov predložio je da se sporazum između Bugarskog energetskog holdinga i Gasproma o gasovodu Južni tok potpiše u drugoj polovini maja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Srbija i Bugarska energetski saveznici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2009

SOFIJA - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da su Srbija i Bugarska energetski saveznici i izrazio očekivanje da će gradnja gasovoda "Južni tok" otpočeti što pre..."Pažljivo pratimo pregovore koje Bugarska tim povodom ima sa ruskom stranom i nadam se da ćemo što pre krenuti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Parvanov:Novi sporazum o Južnom toku u drugoj polovini maja

Izvor: NaDlanu.com, 25.Apr.2009

SOFIJA, 25. aprila 2009. (Beta) - Bugarski predsednik Georgi Prvanov predložio je danas da se sporazum o gasovodu Južni tok potpiše u drugoj polovini maja na zajedničkom skupu svih država koje učestvuju u tom projektu. Kako se navodi na sajtu bugarskog lista Dnevnik (www.dnevnik. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Bugarska energetski saveznik

Izvor: Kurir, 26.Apr.2009, 09:37

SOFIJA - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je juče da su Srbija i Bugarska energetski saveznici, dok je bugarski predsednik Georgi Prvanov najavio da bi sporazum između ruskog „Gasproma“ i Bugarskog energetskog holdinga o izgradnji gasovoda „Južni tok“ mogao da bude potpisan krajem aprila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.