Soči, sastanak Srbijagasa i Gasproma

Izvor: RTS, 23.Feb.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soči, sastanak "Srbijagasa i "Gasproma"

Posle održanog sastanka generalnog direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića i predsednika Upravnog odbora ruske kompanije "Gasprom" Alekseja Milera u Sočiju, konstatovano je da je u Srbiji uspešno završena procedura procene uticaja projekta na životnu sredinu.

U Srbiji je uspešno završena procena uticaja projekta izgradnje Južnog toka na životnu sredinu, a privode se kraju procedure prostornog planiranja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštio je "Srbijagas".

Posle održanog sastanka generalnog direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića i predsednika Upravnog odbora ruske kompanije "Gasprom" Alekseja Milera u Sočiju,kako je saopšteno iz "Srbijagas", konstatovano je da je u Srbiji uspešno završena procedura procene uticaja projekta na životnu sredinu.

Učesnici sastanka su razmotrili pitanja saradnje u oblasti naftnog i gasnog sektora.

Razgovaralo se o isporukama ruskog gasa, podzemnom skladištenju tog nergenta, zajedničkoj realizaciji infrastrukturnih projekata i saradnji u elektroeneretici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.