Gasprom zainteresovan za FK Milan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom zainteresovan za FK Milan

MADRID -

Ruska kompanija "Gasprom" zainteresovana je za kupovinu italijanskog fudbalskog prvoligaša Milana, ukoliko vlasnik kluba Silvio Berluskoni bude primoran da ga proda, da bi platio kaznu zbog korupcije od 560 miliona evra, prenose danas španski mediji.

Italijanski premijer i vlasnik kompanije Fininvest, u čijem je posedu Milan, na nedozvoljen način je 1991. godine otkupio izdavačku grupu Mondadori, potkupivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudiju sa 200.000 evra.

Ruska kompanija "Gasprom" je i prošlog leta pokazala interesovanje za kupovinu Milana, a među potencijalnim kupcima su i vlasnik Abu Dabi junajted grupe Maktum Al Emir, kao i nekoliko katarskih kompanija koje su, inače, u velikoj meri prisutne u evropskom fudbalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasprom zainteresovan da kupi Milan

Izvor: Blic, 12.Jul.2011

Ruska kompanija "Gasprom" zainteresovana je za kupovinu italijanskog fudbalskog prvoligaša Milana, ukoliko vlasnik kluba Silvio Berluskoni bude primoran da ga proda, da bi platio kaznu zbog korupcije od 560 miliona evra, prenose danas španski mediji...Italijanski premijer i vlasnik kompanije Fininvest,...

Nastavak na Blic...

Gazprom kupuje fudbalski klub Milan?

Izvor: Economy.rs, 12.Jul.2011

Ruska kompanija Gazprom zainteresovana je za kupovinu italijanskog fudbalskog prvoligaša Milana, ukoliko vlasnik kluba Silvio Berluskoni bude primoran da ga proda, da bi platio kaznu zbog korupcije od 560 miliona evra, prenose danas španski mediji.

Nastavak na Economy.rs...

Šta će uskoro biti zajedničko za Zvezdu i Milan?

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Crvena zvezda i Milan bi uskoro mogli da imaju nešto zajedničko. ..Ni "Gasprom" nije oterao besparicu.."Gasprom" daje Zvezdi dva miliona za leto..Zvezdi za titulu 10 miliona evra od "Gasproma"..Đurić: Ako Zvezdi pomažu Rusi, neka joj je Bog u pomoći!..Ruska kompanija "Gasprom", koja je generalni...

Nastavak na S media...

“Gasprom” će kupiti fudbalski klub Milan?

Izvor: TrazimKredit.com, 13.Jul.2011, 09:11

MOSKVA, Ruska kompanija “Gasprom” zainteresovana je za kupovinu italijanskog fudbalskog prvoligaša Milana.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.