Gasprom staje uz Regionalnu ligu u rukometu!

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom staje uz Regionalnu ligu u rukometu!

Regionalna liga u rukometu je još uvek u povoju, ali kako sada stvari stoje naredne sezone bi to mogao da bude ozbiljan poduhvat. Posebno ako se ostvari najava da bi generalni sponzor postao ruski „Gasprom”.
Kako prenosi portal „Balkan hendbol”, Mihajlo Mihajlovski predsednik rukometne federacije Makedonije saopštio je da je Gasprom prihvatio sponzorstvo u regionalnoj ligi! Takmičenje bi nosilo naziv „Južni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tok” liga.
Sa Gaspromom smo dogovorili sve uslove, a za uzvrat u ligu moraju da budu uključeni timovi iz Srbije, Poljske, Mađarske. Srpski šampion se povukao zbog nemogućnosti da pokrije troškove. Mađari su ranije pokazali interes, a sa poljskim timovima, ova liga bi definitivno dobila na kvalitetu. Iz konkurencije bi ispali neki timovi iz BiH, možda još neka ekipa, ali ono što je najvažnije je da će se formirati jako takmičenje – rekao je Mihajlovski, koji vrši i ulogu potpredsednika SEHA.
Finalni turnir SEHA lige biće održan 13. i 14. aprila u Skoplju, a njemu će prisustvovati i predstavnici Gasproma.
Ove sezone u regionalnoj SEHA ligi ne učestvuju timovi iz Srbije. Prošle sezone igrali su Metaloplastika i Crvena zvezda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMET: "Gasprom" ujedinjuje Jugoslaviju

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 12:30

Mediji u regionu pišu da je ruski "Gasprom" zainteresovan da sponzoriše regionalnu rukometnu ligu, koja trenutno postoji pod nazivom SEHA i da bi u njoj pored "jugoslovenskih" igrali i timovi iz Mađarske i Poljske...Pre godinu dana, po uglednu na jadransku košarkašku, odnosno ABA ligu, pokrenuta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.