Gasprom pravi čistku na Marakani

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasprom pravi čistku na Marakani

Ruska kompanija Gasprom će uskoro potpisati novi sponzorski ugovor sa Crvenom zvezdom, prema kojem će klub sa Marakane dobiti duplo više para po sezoni, ali stoji i nekoliko uslova koje postavlja ruski gigant.

Jedan od najvažnijih, ali nimalo prijatan, jeste smanjenje broja zaposlenih, naročito u klupskom marketingu. Reč je o marketinškim kćerkama firmama "Red star kompani“ i "Zvezda forever“, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jednoj od njih je među glavnim rukovodiocima i supruga čelnika zvezde, Gorana Vesića. Zvezda ima 215 zaposlenih, od kojih 54 radi u marketinškoj službi, što je za čelnike "Gasproma" neprihvatljivo, piše Sportski žurnal.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Broćić: “Gasprom” se nije žalio na broj zaposlenih u Zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2012, 11:20

Goran Broćić, direktor marketinga Crvene zvezde, reagovao je posle pisanja „Žurnala” da generalni sponzor „Gasprom“ zahteva smanjenje broja zaposlenih u tom sektoru. On negira da u marketingu Crvene zvezde, radi 54 ljudi:. – Broj zaposlenih u firmama „Red star kompani” i „Zvezda forever”...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.